Un șofer beat a fugit prin curțile gospodăriilor de pe strada Gheorghe Doja, după ce le-a înmânat buletinul polițiștilor

În seara de 1 spre 2 martie, în jurul orei 00.30, un echipaj de poliție a oprit un autoturism marca Land Rover pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava. Mașina se îndrepta dinspre cartierul Ițcani către cartierul Burdujeni.

La volanul mașinii se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Marginea. Acesta le-a dat polițiștilor buletinul, iar celelalte documente a spus că nu mai știe exact unde le-a pus, dar le mai caută prin autoturism. La un moment dat, individul a ieșit din mașină și a luat-o la fugă, a sărit un gard și și-a văzut de alergare prin grădinile localnicilor din zonă.

După câteva minute de căutări, polițiștii au dat nas în nas cu C.M. în zona gării Burdujeni.

Individul a fost încătușat și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Adauga comentariu