Un șofer beat s-a izbit cu mașina în autospeciala de poliție aflată în urmărirea sa

La data de 24 februarie 2021, la ora 19.09, Poliția Municipiului Fălticeni a fost anunțată prin 112 despre faptul că din satul Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii, către satul Cornu Luncii, urmează să sosească autoturismul Audi al cărui șofer ar fi beat la volan.

La fața locului a fost trimisă o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală 7 Mălini, care în zona stației peco „Rompetrol” din localitatea Mălini, a depistat în trafic autoturismul Audi care se deplasa spre Mălini. Echipajul de poliție a depășit mașina respectivă, efectuându-i semnale acustice și luminoase pentru a opri. Autoturismul a oprit, apoi șoferul a plecat în trombă spre localitatea Mălini.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, iar la aproximativ 50 de metri de podul de peste pârâul Suha Mare, acesta a oprit brusc, șoferul a dat în marșarier, încercând să scape moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala Dacia Logan care se afla în spatele său.

La volan se afla Mircea Harag (64 de ani), din municipiul Fălticeni, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea agentul de poliție, care conducea autospeciala de poliție, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Adauga comentariu