Un șofer beat, urmărit de polițiști, a încercat să fugă de ei chiar și după ce s-a izbit cu mașina într-un garaj

La data de 23 decembrie 2019, în jurul orei 02.30, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, un echipaj de poliție a încercat să oprească un autoturism care circula în zig zag folosind semnalul regulamentar. Șoferul mașinii respective și-a continuat drumul fără a-i băga în seamă pe oamenii legii. Astfel, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii pornind girofarul și sirena autospecialei.

La un moment dat, oamenii legii au ajuns din urmă mașina pe care o urmăreau, doar că aceasta era izbită în garajul unui imobil de pe strada Tudor Vladimirescu, din Câmpulung Moldovenesc.

Din autoturismul avariat a ieșit șoferul care a încercat să fugă. Efortul acestuia a fost de prisos deoarece n-a reușit să facă prea mulți pași că polițiștii au și pus mâna pe el.

Fugarul este un tânăr de 23 de ani din municipiul Vatra Dornei. Acesta a spus că nu s-a lovit în urma accidentului și nu are nevoie de îngrijiri medicale.

Individul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital acestuia i s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Adauga comentariu