Un șofer care conducea un TIR supraîncărcat cu lemne a fost amendat cu 8.000 de lei

La data de 1 februarie 2022, la ora 14.30, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost anunțată telefonic despre faptul că un TIR este supraîncărcat cu lemne și se deplasează dinspre Drăgoiasa spre municipiul Vatra Dornei.

 TIR-ul cu remorcă a fost depistat de polițiști pe strada Podu Verde din municipiul Vatra Dornei, la volan aflându-se Iulian T. (38 de ani).

Ansamblul de autovehicule a fost verificat în aplicația SUMAL 2.0, ocazie cu care s-a stabilit faptul că deține aviz de însoțire primar din data de 1 februarie a.c., emis la ora 10.30, de către SC Austro Somes Trading SRL punct de încărcare sat Dârmoxa, oraș Broșteni, pentru un volum de 36,866 mc lemn rășinoase, cu destinația municipiul Vatra Dornei.

Iulian T. a refuzat cântărirea ansamblului de autovehicule, motiv pentru care a fost sancționat de către reprezentanții ISCTR Suceava cu 8.000 de lei.

În urma efectuării cubajului de către lucrătorii din cadrul OS Vatra Dornei s-a constatat faptul că lemnul înscris în avizul de însoțire, respectiv  36,866 mc, corespunde cu încărcatura aflată în ansamblul de autovehicule.

Adauga comentariu