Un șofer, care a lovit cu mașina un pieton și l-a lăsat să zacă în agonie pe drum, a fost condamnat la peste doi ani de închisoare cu suspendare

Judecătoria Fălticeni l-a condamnat pe Cristian Ionică Boboc la doi ani, cinci luni și 10 zile de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau procurorului.

Termenul de supraveghere stabilit este de patru ani. Inculpatul va trebui să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o durată de 90 de zile în cadrul Primăriei Cornu Luncii sau în cadrul Primăriei Fălticeni.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 8 ianuarie 2017, în jurul orei 18.00, Cristian Ionică Boboc a condus un autoturism marca Volkswagen Golf pe raza localității Cornu Luncii. La un moment dat, acesta l-a lovit cu mașina pe un bărbat care se deplasa pe suprafața carosabilă, în același sens de mers cu autoturismul. 

În urma evenimentului rutier, victima a fost rănită și a necesitat un numar de 110 – 120 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Șoferul nu i-a dat importanță victimei. Boboc și-a văzut de drum fără să anunțe poliția despre cele întâmplate.

Adauga comentariu