Un șofer a fost amendat cu peste 1.300 de lei, după ce o șoferiță nu i-a acordat prioritate și s-a izbit în autoturismul condus de tânăr

Aseară, pe la ora 20.40, Maria M. (34 de ani) conducea un autoturism marca Volkswagen pe DJ 155B, pe raza satului Giulești, comuna Boroaia. La un moment dat, aceasta a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe podețul locuinței sale. Deoarece nu s-a asigurat corespunzător, șoferița a intrat în coliziune cu un autoturism marca Opel, care circula regulamentar din sens opus.

La volanul Opel-ului se afla Ștefăniță D. (28 de ani).

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei adolescente în vârstă de 15 ani, pasageră în Volkswagen. Copila a fost transportată cu ambulanța la spitalul din Fălticeni. 

De asemenea, rănit ușor a fost și șoferul autoturismului marca Opel. Și acesta a fost transportat la același spital.

Polițiștii au stabilit că vinovată de producerea accidentului rutier este șoferița, deoarece nu s-a asigurat când a efectuat virajul la stânga.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ștefănița D. a fost amendat de polițiști cu suma de 1.305 lei și i s-a reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului pe care îl conducea, deoarece îi lipsea ITP-ul.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Adauga comentariu