Un șofer rupt de beat s-a ales cu dosar penal după ce a poposit cu Mercedes-ul în mijlocul drumului, în apropiere de OMV-ul din Obcini

Ieri, pe la ora 17.00, un echipaj de poliție a identificat un autoturism care staționa pe partea carosabilă, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava.

La volanul autoturismului marca Mercedes, care era staționat în zona stației peco OMV, pe banda a II-a de circulație dinspre Primăria Suceava spre comuna Moara, se afla Iulian Florea în vârstă de 46 de ani, localnic.

Individul se afla singur în autoturism. 

Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest pe șofer. În urma testării rezultatul a fost de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i s-a comunicat faptul că urmează a fi condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. Atunci, Iulian Florea a refuzat prelevarea probelor de sânge.

Inițial polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, iar pe urmă încadrarea juridică a faptei a fost schimbată în „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

  

 

Adauga comentariu