Un șofer rupt de beat s-a izbit cu Qashqai-ul într-un gard după ce a văzut o mașină de poliție în spatele său. Polițiștii nu aveau treabă cu dânsul

Ieri, pe la ora 16.00, un echipaj de poliție din Bălcăuți patrula pe raza localității Șerbăuți, îndreptându-se dinspre Călinești spre Șerbăuți. La un moment dat, mașina din fața lor, respectiv un autoturism marca Nissan Qashqai, a ieșit de pe carosabil și a intrat în gardul unui imobil situat pe partea dreaptă a drumului.

În autoturism se afla doar șoferul. În urma accidentului individul nu a fost rănit, astfel s-au înregistrat doar pagube materiale. La volanul Nissan-ului se afla Ionel R. (41 de ani), din municipiul Suceava.

Deoarece șoferul mirosea puternic a alcool și abia vorbea, oamenii legii i-au solicitat acestuia să sufle în aparatul etilotest. Bărbatul nu s-a împotrivit, dar nu a fost în stare să sufle în respectivul aparat suficient de mult încât să îi fie stabilită alcoolemia. Ionel R. a fost dus la Spitalul din Siret pentru a i se recolta probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ,,conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Adauga comentariu