Un șofer rupt de beat s-a proptit cu dubița în gardul unei case din Zvoriștea

La data de 22 ianuarie 2020, la ora 12.21, polițiștii din Adâncata au fost anunțați prin 112 despre faptul că o dubiță a cărei șofer se află sub influența băuturilor alcoolice a ieșit de pe carosabil și a intrat în coliziune cu gardul unei locuinței din satul Poiana, comuna Zvoriștea.
Agenții deplasați la fața locului, au depistat pe DC 54A un Volkswagen Transporter, care a ieșit de pe carosabil, după ce în prealabil șoferul a pierdut controlul asupra volanului, a acroșat podețul din fața gospodăriei și apoi s-a oprit în gardul casei. Cum bărbatul de la volan a plecat de la locul accidentului, polițiștii l-au căutat și l-au găsit la 300 de metri distanță în timp ce mergea spre domiciliul său.

Acesta a fost identificat în persoana lui Constantin Ciobâcă (40 de ani), din comuna Zvoriștea.

Cum bărbatul mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Adauga comentariu