Un străjean a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu pentru a-și bate fiica de 13 ani

Ieri, pe la ora 15.00, o femeie din comuna Straja a sunat la 112 și a anunțat faptul că soțul său, în vârstă de 45 de ani, localnic, a încălcat ordinul de restricție mergând la domiciliul apelantei unde a făcut scandal.

În urma cercetărilor s-a stabilit că apelanta locuiește împreună cu copiii în comuna Straja. La data de 7 octombrie 2020, pe numele lui G.M.B. (45 de ani) a fost emis un ordin de protecție provizoriu ca urmare a unei sesizări de violență în familie și completare a formularului de evaluare a riscului. Atunci, bărbatul a spus că pe perioada cât este emis ordinul de protecție față de el, va locui la în casa mamei sale.

Ieri, pe la ora 12.00, femeia a făcut o plângere în care a menționat faptul că la data de 7 noiembrie 2020, ora 23.45 și la data de 8 noiembrie 2020, ora 12.00, G.M.B. a încălcat din nou ordinul de protecție provizoriu, venind la domiciliu.

Ulterior, tot la data de 8 noiembrie 2020, în jurul orei 15.00, bărbatul a încălcat din nou ordinul de protecție. Acesta a intrat în curtea soției sale, a făcut scandal și și-a bătut fiica în vârstă de 13 ani.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au condus pe agresor la secția de poliție pentru audieri. Individul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ,,violență în familie” și „nerespectarea hotărârii judecătoreşti”.

Adauga comentariu