Un sucevean a ajuns în arest după ce a fost înger și demon pentru un vecin

Ieri, pe la ora 18.00, un bărbat din localitatea Gălănești a sunat la 112 pentru a anunțat faptul că a fost bătut de către un vecin. 

Se pare că, în acea zi, pe la ora 17.30, apelantul G.B. s-a întâlnit cu Ilie Bujdei în fața casei celui dintâi. G.B. ieșise din curtea locuinței sale pentru a da de mâncare unui câine ce aparține unui vecin plecat în străinătate. Când s-a întors la domiciliul său, G.B. era așteptat de către Ilie Bujdei, care fără vreun motiv i-a aplicat apelantului un pumn în zona feței. Pe urmă, cei doi s-au încăierat, iar victimei i-a căzut portofelul. 

La un moment dat, la fața locului a ajuns un martor. Atunci, agresorul i-a spus martorului că victimei i s-a făcut rău și îl duce în casă. În aceste circumstanțe, Ilie Bujdei l-a luat pe G.B. de sub braț și l-a condus în imobil.

Conform victimei, după ce agresorul l-a dus în casă, cel din urmă i-a furat din casă suma de 200 de lei fără a recurge la acte de violență sau amenințări. De asemenea, Ilie Bujdei i-ar fi luat și portofelul victimei, în care se afla suma de circa 60 de lei.

Oamenii legii l-au identificat pe agresor pe raza localității de domiciliu și au găsit asupra acestuia cardul de sănătate al victimei și o sumă de bani.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical care i-a acordat victimei îngrijiri medicale. G.B. a fost diagnosticat cu „traumatism cranio facial”.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe” și „furt calificat”.

Ilie Bujdei a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava. 

Adauga comentariu