Un sucevean a ajuns la „nebuni” după ce s-a îmbătat și și-a agresat fizic soția

Ieri, pe la ora 14.30, o femeie din comuna Zvoriștea a sunat la 112 pentru a anunțat faptul că soțul său a bătut-o.

 

Se pare că, pe la ora 13.30, V.P. s-a întors acasă beat și a început să facă scandal înjurându-și soția. La un moment dat, bărbatul a împins-o pe femeie pe o canapea, după care a plecat într-o altă cameră a locuinței.

Atunci, femeia a profitat de faptul că soțul său nu era în apropierea ei, a ieșit din casă și a mers la locuința fiului ei, care se afla la circa 200 de metri. De acolo, victima a sunat la 112 și a solicitat intervenția unui echipaj de poliție.

La fața locului a ajuns echipajul solicitat, iar femeia a formulat o plângere penală împotriva soțului său pentru infracțiunea de „violență în familie”. A fost completat și formularul de evaluare a riscului, constatându-se că nu există risc iminent. Victima le-a cerut polițiștilor să nu emită un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului ei. 

Deoarece scandalagiul este cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice, familia acestuia a solicitat internarea acestuia la Secția de Psihiatrie Burdujeni, unde a fost internat și în anul 2020. Așadar, individul a fost condus la Spitalul Județean Suceava în vederea internării.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Adauga comentariu