Un sucevean a ajuns la nebuni după ce și-a amenințat mama cu moartea pentru că nu voia să-i dea bani de băutură

Ieri, în jurul orei 18.00, o femeie în vârstă de 66 de ani din comuna Satu Mare a sunat la 112 pentru a anunța faptul că fiul său în vârstă de 39 de ani face scandal la domiciliu.

 

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție care a aflat de la apelantă că, pe la ora 16.00, fiul acesteia s-a îmbătat și a provocat un scandal pentru că mama sa nu voia să îi dea bani pentru a-și cumpăra băuturi alcoolice. În timpul scandalului, bărbatul a amenințat-o pe mama sa atât cu acte de violență, cât și cu moartea. Văzând că femeia refuză în continuare să îi dea bani pentru a-și cumpăra de băut, Cristian C. a distrus mai multe bunuri din casă. Se pare că individul a părăsit domiciliul, fugind în lunca satului Țibeni, după ce a auzit-o pe mama sa vorbind cu dispecerul de la 112.

După ce a fost completat formularul de risc privind violența în familie, a rezultat faptul că există un risc iminent. Astfel polițiștii au eliberat un ordin de protecție provizoriu valabil cinci zile.

Polițiștii au dat de urma scandalagiului. Acesta fiind beat și necooperând cu oamenii legii a fost condus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuți.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare” și „distrugere”.

Adauga comentariu