Un sucevean a ajuns la Secția de Psihiatrie după ce s-a îmbătat cu Stalinskaya și s-a culcat pe aleea de acces din curtea unei gospodării din Sfântu Ilie. Individul a devenit agresiv când a fost trezit din somn

Ieri, pe la ora 10.30, un bărbat din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia, s-a văzut nevoit să sune la Poliție pentru a solicita intervenția unui echipaj deoarece un individ refuza să iasă din curtea acestuia.

 

În dimineața respectivă apelantul a observat faptul că în curtea sa a intrat un bărbat. Apelantul i-a spus străinului să plece din curtea sa. Deoarece cel din urmă era sub influența băuturilor alcoolice, a devenit recalcitrant, a refuzat să părăsească curtea și s-a culcat pe aleea de acces din curte.

 

Când polițiștii au ajuns la fața locului l-au găsit pe Iulian Onuț, din municipiul Suceava. Individul s-a supărat când i-a văzut pe polițiști, a refuzat să coopereze și a început să înjure. Individul a fost legitimat corporal, ocazie cu care asupra sa au fost găsite două sticle de vodkă „Stalinskaya” și buletinul.

 

 

Deoarece Onuț era agresiv, polițiștii l-au încătușat și l-au condus la sediul Secției de Poliție Șcheia. De aici, individul a fost transportat și internat la Secția de Psihiatrie a SJU Suceava.

 

După ce s-a văzut cu străinul scos din curte, apelantul nu a dorit să depună plângere penală împotriva individului. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violare de domiciliu”.

Adauga comentariu