Un sucevean, care l-a lovit cu palma pe un bărbat pentru un loc de parcare din fața intrării în Iulius Mall, a fost condamnat la o amendă penală de 6.300 de lei

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Bogdan V.B. la o amendă penală de 6.300 de lei (180 de zile amendă a câte 35 de lei/zi) pentru săvârşirea infracţiunii de „loviri sau alte violenţe”.

Inculpatului i se atrage atenția că, dacă nu execută pedeapsa amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare.

Față de această decizie din data de 13 mai 2022, se putea face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 28 decembrie 2018, în jurul orei 19.30, în timp ce se afla în parcarea de la Iulius Mall Suceava, Bogdan V.B. i-a aplicat o lovitură cu palma la nivelul feței unui bărbat. Cel din urmă a necesitat pentru vindecare un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Organele de cercetare au ridicat înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere din zonă, dar aceastea nu ar fi surprins evenimentul în cauză.

Inculpatul nu este cunoscut cu antecedente penale.

Ce a spus victima

Potrivit victimei, în acea zi a venit din Rădăuți în Suceava pentru a face cumpărături din Iulius Mall Suceava. Aceasta era însoțită de trei martori.

Fiind în parcarea centrului comercial, bărbatul a observat un loc de parcare liber în apropierea intrării în mall. Așadar, acesta și-a parcat mașina pe respectivul loc. După ce a parcat, portiera sa a fost deschisă de către Bogdan V.B. care i-a cerut șoferului să elibereze locul de parcare, amenințându-l că în cazul în care nu se va conforma solicitării, va fi scos cu forța din autoturism.

Șoferul a refuzat să mute mașina și a coborât din autoturism cu intenția de a merge spre intrarea în mall. Atunci, Bogdan V.B. s-a apropiat de bărbat, l-a tras de haine, în zona pieptului și i-a aplicat o lovitură cu palma în zona feței.

Versiunea acestuia a fost confirmată de cei trei martori cu care a venit din Rădăuți.

Ce a spus inculpatul

Inculpatul a recunoscut că a avut un conflict cu victima privind un loc de parcare, dar a negat că ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia.

Conform inculpatului, acesta se afla în parcarea Iulius Mall Suceava și aștepta ca locul de parcare cu pricina să se elibereze. Acesta a spus că i-a cerut victimei, în mod repetat, să își parcheze mașina în altă parte, dar nu i-a adresat cuvinte jignitoare și nici nu a bruscat-o, împins-o sau lovit-o.

Versiunea acestuia a fost confirmată de soția sa.

Declarațiile inculpatului și ale soției sale au fost considerate nesincere. Inculpatul a fost programat la testarea cu aparatul poligraf, dar a refuzat.

Adauga comentariu