Un sucevean care lucra în Germania ca șofer profesionist s-a spânzurat la o zi după ce s-a întors acasă

Ieri, pe la ora 21.30, o femeie din Suceava a sunat la 112 și a anunțat faptul că în ziua respectiva, în jurul orei 12.00, soțul său, I.M., în vârstă de 40 de ani a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. 

Bărbatul lucra ca șofer profesionist pe un camion în Germania. În seara de 14 decembrie 2021, acesta s-a întors la adresa de domiciliu. Din discuțiile purtate cu soția sa, cea din urmă a observat faptul că bărbatul avea un comportament ciudat. În plus, în seara în care bărbatul s-a întors în țară, acesta i-a spus soției la telefon că dorește să se arunce în râul Suceava pentru că nu este înțeles de familie. Femeia a reușit să îl convingă pe soțul său să vină acasă, ocazie cu care aceasta a văzut că bărbatul avea o urmă pe gât. Cel din urmă i-a spus soției sale că urma provine de la un cablu de telefon pe care și l-a legat în jurul gâtului, în cabina camionului, dar care s-a rupt. Femeia nu a crezut cele spuse de soțul său.

La data de 15 decembrie 2021, I.M. a condus-o pe soția sa la locul de muncă cu autoturismul. De atunci, bărbatul nu a mai fost văzut de nimeni și nu a mai răspuns nimănui la telefon.

Până la urmă, la data menționată, pe la ora 23.30, doi apropiați de-ai familiei s-au dus pe raza comunei Ciprian Porumbescu pentru a-l căuta pe bărbat la casa bunicilor soției sale. Acolo, bărbații au observat mașina lui I.M. parcată în fața porții de acces în curte și pe I.M. spânzurat de o grindă din podul casei.

Cei doi au sunat la 112 și au sesizat descoperirea. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Comentarii

Mary Ana

17.12.2021 21:26

Ferească Dumnezeu de minte slabă .

Adauga comentariu