Un sucevean, care a mințit cu privire la țara din care s-a întors, va da socoteală. Individul nu voia să stea în izolare la domicilu

La data de 30 iunie 2020, un bărbat din satul Pătrăuți, comuna Pătrăuți, s-a întors de la muncă din Olanda, dar a mințit în momentul în care s-a întors în România. Individul a spus că venise din Germania, pentru a nu fi suspus izolării la domiciliu, în contextul pandimiei COVID-19.

Astăzi, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat faptul că la data de 4 iulie 2020, polițiștii din Dărmănești, județul Suceava, au început urmărirea penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de „fals în declaraţii”. 

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptei şi a stabilirii răspunderii penale.

„Menţionăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal care nu înfrânge, sub nicio formă, principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Adauga comentariu