Un sucevean, care și-a făcut un obicei din a se îmbăta și a se certa cu vecinii, a ajuns la Secția de Psihiatrie Burdujeni

Aseară, pe la ora 21.00, o femeie a cerut ajutorul polițiștilor din municipiul Suceava după ce un vecin a provocat un scandal pe casa scării și i-a amenințat soțul.

 

Totul a pornit după ce la ușa apelantei s-a prezentat Cătălin Ionuț Crihan, în stare de ebrietate. Acesta a bătut de mai multe ori în ușa femeii înjurând și amenințând. Într-un final, soțul femeii a deschis ușa în încercarea de a-l liniști pe scandalagiu. Încercarea bărbatului a fost de prisos, iar Crihan a continuat să îl amenințe ce vecinul său. Văzând că nu se poate înțelege cu scandalagiul, soțul apelantei a închis ușa.

Între soțul apelantei și Cătălin Ionuț Crihan există o stare conflictuală legată de consumul de alcool al scandalagiului, de circa șase luni de zile.

Bărbatul amenințat a depus o plângere penală față de vecinul său pentru infracțiunea de „amenințare”.

 

În aceste circumstanțe, oamenii legii au încercat să vorbească cu Crihan, dar pentru că individul a devenit agitat și a continuat scandalul, a fost încătușat și internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Adauga comentariu