Un sucevean care voia să „ferească de ploaie” o trotinetă electrică de-a Primăriei Suceava a fost amendat. Mijlocul de transport „plângea” în boxa bărbatului

Astăzi, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a postat pe pagina sa de Facebook o poveste hazlie întâmplată ieri, 22 aprilie 2021. Mai exact este vorba despre un sucevean care, când a fost prins cu trotineta electrică a Primăriei Suceava în boxa blocului său, a spus că voia să adăpostească mijlocul de transport pe timpul ploii.

Pentru gestul său „onorabil” a fost amendat de către polițiștii locali.

„Ziua 22, ora 21:30, Suceava EcoRide își încheie activitatea, 3135 utilizatori, 18410 lei încasați.

Nimic <anormal> la prima vedere, doar o roată ruptă. La o verificare îndeaproape, trotineta SV 011 lipsește. Colegii impacientați, unde s-a ascuns, oare nu mai vrea să fie trântită de vreun cetățean?
Cursa contra cronometru începe, repede se accesează softul de admin, se sună la NATO și la Google să se alinieze sateliții, pentru o mai bună geolocație.
După o discuție telefonică cu Secretarul General al NATO, Jens S., aflăm coordonatele exacte.
[📌] 47°38'26.3"N
[📌] 26°14'06.7"E
Echipa de intervenție acționează imediat, să nu care cumva să rămână fără suflare (a se citi baterie) trotineta.
Primim și adresa: Suceava, blvd. George Enescu , bl.T49, sc.B.
Se ajunge la fața locului, trotineta nu e la vedere, lucrurile se complică, căutările sunt în impas.
O idee strălucită apare imediat, să sunăm trotineta!! Perfect, doar că nu ne răspunde. Noroc că nu are opțiunea de silențios.
După alte 5 min: EVRIKA... e nevătămată și ferită de ploaie, în boxa unui sucevean inimos.
<Am găsit-o în fața scării și pentru a nu fi luată de cineva, am luat-o să o protejăm.>
Colegii adresează mulțumiri, iau datele de pe actul de identitate, să nu vă gândiți că pentru amenda, Doamne Ferește! Doar pentru a-l face cetățean de onoare.
În cele din urmă, totul e bine când se termină cu bine! Trotineta ajunge la <surorile> ei, care plângeau după ea.
EcoRide e liniștit, are toți puii acasă!
P.S.1: Istorisirea a fost redată pe baza unor fapte cât se poate de reale.
P.S.2: Sper ca sucevenii să nu formeze un obicei din aceste <activități>, nu de alta, dar avem linie directă cu NATO și cu .... (nu avem voie să le spunem numele, că altfel, Kaput).


Ziua 1: Un nou mijloc de transport pus la dispoziție de Primăria Suceava începând de azi. 50 de trotinete electrice pot fi închiriate prin intermediul aplicației „Suceava EcoRide”

Ziua 2: În a doua zi de funcționare, una dintre trotinetele electrice ale Primăriei s-a stricat și este în drum spre service. Sucevenii s-au speriat când văzut-o tocmai la Roman

Ziua 3: O bătrână a ajuns la spital după ce a fost izbită de trotineta electrică pe care o conducea un tânăr în fața magazinului BucovinaAdauga comentariu