Un sucevean a fost bătut în scara unui bloc de pe strada Jean Bart. Agresorul este individul care în trecut a bătut-o cu sălbăticie pe o femeie într-o crâșmă din Burdujeni

Ieri, 25 ianuarie 2021, pe la ora 16.00, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la 112 și a anunțat faptul că a fost bătut în scara unui bloc situat pe strada Jean Bart din Suceava.

Victima a fost bătută de către Rubin Feraru (47 de ani), din municipiul Suceava. Apelantul nu a dorit să depună plângere penală pentru cele întâmplate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe”.

Femeie bătută cu sălbăticie într-o crâșmă din Suceava

Vă amintim faptul că, în anul 2019, Rubin Feraru a bătut-o cu sălbăticie și a scuipat-o pe o femeie care lucra într-o crâșmă din cartierul Burdujeni. Pentru acel eveniment, individiul a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare pentru „tulburarea ordinii și liniștii publice”, după ce administratorul localului și victima și-au retras plângerile.

La data de 26 februarie 2019, în incinta barului Havana Luchian de pe strada Jean Bart, din cartierul Burdujeni, a avut loc o bătaie în toată regula. În jurul orei 18.30, Rubin Feraru, de etnie rromă, din municipiul Suceava a intrat în local. La scurt timp, Rubin a început să „strălucească” făcându-și de cap.

Feraru a luat-o razna în momentul în care, fiind foarte beat, barmanița a refuzat să îi mai dea de băut. În acel moment, individul s-a răzbunat pe A.B. (31 de ani), scuipând-o și înjurând-o.

În interiorul barului Havana Luchian, într-un colț, există un loc unde clienții pot paria pe pariuri sportive. A.B. s-a angajat la Riverbet recent, la data de 26 februarie 2019 fiind a doua sa zi de muncă.

În crizele sale, rromul a lovit cu pumnul în piept un client din crâșmă, a aruncat cu scaune spre bar, a scuipat-o pe A.B. și a lovit-o cu sălbăticie peste cap.

„Pentru că nu i s-a mai dat de băut la bar, a venit la mine să mă scuipe. După ce m-a scuipat de vreo cinci ori, am luat o mătură și am început să îmi fac dreptate singură”, a declarat A.B.

Din spusele victimei, nici polițiștii ajunși la fața locului nu au făcut mare lucru și mai ales, Rubin Feraru, i-a sfidat pe oamenii legii fumând în fața lor în crâșmă.

„Domnul fuma înăuntru, în local, el era ca la el acasă, pe moșia lui. Primul echipaj de poliție, trei la număr, l-au luat de după cap prietenește și îl rugau să iasă afară, bineînțeles că el nu a ieșit. Polițiștii au spus că nu au ce să facă, că nu pot să îl ia”, ne-a mai spus victima agresorului rrom.

La fața locului, primul echipaj de poliție ajuns ar fi spus că nu prea au ce face decât să încerce să-l scoată din bar, prietenește. Pe urmă echipajul a plecat, iar femeia și-a mai luat pumni în cap ca la concurs. Cel mai probabil, Rubin Feraru s-a simțit ca un zeu după ce a observat că face ce vrea într-o crâșmă iar polițiștii nu îl trag la răspundere.

Al doilea echipaj de polițiști ar fi ajuns prea târziu, deoarece „zmeul” a plecat din cârciumă.

„Primul echipaj nu i-a dat nici amendă pentru că le fuma în nas, în local. Al doilea echipaj de Poliție a venit, a constatat că m-a bătut. Prima dată când a venit Poliția nu s-a făcut nimic, nu proces verbal, nu nimic. A doua oară, după ce mi-am luat pumni grei, când au venit polițiștii individul era deja plecat. Atât primul echipaj de poliție cât și al doilea mi-au spus foarte nonșalant că ei nu au ce să facă”, ne-a povestit A.B.

La acea vreme, A.B. spunea că va face plângere la Poliție deoarece „nu se poate să merg la serviciu și să fiu scuipată de n ori și înjurată, plus bătută”. 

 

Adauga comentariu