Un sucevean a fost la un pas de a fi păcălit prin metoda „accidentul”, în toiul nopții

În seara de 14 - 15 martie 2019, pe la ora 01.00, N.R. (74 de ani), din municipiul Suceava, a anunțat polița despre faptul că o persoană a încercat să-l înșele prin metoda accidentul.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la data de 15 martie 2019, în jurul orei 01.00, N.R. a fost sunat pe telefonul fix, de către o persoană care avea o voce bărbătească schimbată, care a afirmat că este fiul său și că ar fi suferit un infarct. Individul i-a spus bătrânului că este la spital și că are nevoie urgent de suma de 300 de milioane de lei pentru operație.

Apelantul a spus că lângă el este doctorul. În continuare o altă persoană cu voce bărbătească a vorbit cu susnumitul la telefon, s-a recomandat ca fiind doctorul Ambrozie Daniel și i-a cerut numărul de telefon mobil și adresa unde locuiește.

Persoana vătămată a declarat că i-a dat persoanei respective datele solicitate, dar a închis telefonul și l-a sunat imediat pe fiul său. Pe urmă N.R. a sunat și la Poliție dându-și seama că de fapt totul a fost o farsă. Persoana vătămată a declarat că nu a suferit nici un prejudiciu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „înșelăciune”.

 

 

 

Adauga comentariu