Un sucevean a fost plimbat la două spitale după ce i s-a blocat un inel de argint pe penis. Circa jumătate de oră a durat intervenția medicală care a necesitat anestezie: „Am avut noroc că medicul ortoped de gardă, doctorul Oțel, a adus în UPU un clește”

Trei medici suceveni s-au chinuit vineri noaptea să-i scoată unui tânăr în vârstă de 27 de ani, din Vatra Dornei, un inel fixat pe penis, se arată în Glasul Sucevei. Bărbatul s-a prezentat la Spitalul Municipal Vatra Dornei și le-a povestit medicilor că și-a pus un inel de argint pe penis pentru a obține rezultate remarcabile, doar că nu a mai reușit să-l scoată.

Cadrele medicale din Vatra Dornei au solicitat transferul pacientului către o clinică din Iași, dar au fost refuzați și s-au văzut nevoiți să-l trimită cu Ambulanța la Spitalul Județean Suceava chiar dacă nu era medic urolog de gardă.

„A fost o intervenție destul de complicată pentru că nu reușeam să tăiem cu nimic acel inel. Am avut noroc că medicul ortoped de gardă, doctorul Oțel, a adus în UPU un clește, folosit la intervențiile chirurgicale ortopedice, și cu acel clește am reuțit să tăiem bijuteria care începuse deja să-i provoace pacientului ischemie”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Intervenția a durat aproximativ 30 de minute și a fost nevoie de anestezie locală, pacientul având dureri îngrozitoare.

Medicii urgentiști suceveni se gândesc acum să achiziționeze un astfel de clește, în cazul în care se vor mai confrunta cu cazuri de acest gen. 

IMAGINEA ESTE INFORMATIVĂ. NU ESTE DE LA ACEST EVENIMENT.

sursa material: glasulsucevei.ro

sursa foto: Mediafax

Comentarii

Bogdan

18.04.2021 20:01

Era mai simplu dacă folosea flexul!!
O vrut să se creadă taur, omul. Ferească Dumnezeu, capacitate mintala 00000

Adauga comentariu