Un sucevean gelos s-a ales cu dosar penal după ce soția sa ar fi primit un mesaj de dragoste pe telefon

Ieri, pe la ora 16.00, o femeie din orașul Cajvana a sunat la 112 și a anunțat că a plecat la sora sa pentru că a fost amenințată de soțul său.

În urma apelului, polițiștii l-au luat la întrebări pe soțul apelantei, care a spus că în seara de 4 noiembrie 2020 soția sa a primit un mesaj de dragoste pe telefonul mobil. Din cauza respectivului mesaj între cei doi ar fi iscat un scandal în urma căruia femeia a plecat de acasă și nu s-a mai întors. La data de 5 noiembrie, pe la ora 16.00, femeia s-a întors la domiciliu și a intenționat să-și parcheze mașina în curtea locuinței. Încercarea femeii de a parca ar fi fost împiedicată de către soțul ei, care i-ar fi spus să lase mașina în fața porții pentru că în curte este noroi. Așadar, femeia ar fi lăsat mașina în fața porții și ar fi plecat din nou. 

Conform femeii, în seara de 4 noiembrie, din cauza geloziei, soțul ar fi amenințat-o cu moartea și pe urmă ar fi amenințat-o cu bătaia. 

Oamenii legii l-au condus pe soțul femeii la sediul poliției. Aceștia au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare” și au emis un ordin provizoriu de protecție. 

Adauga comentariu