Un sucevean, împreună cu trei complici, a intrat cu mașina într-un magazin și a furat smartphone-uri în valoare de 42.000 de euro

La sfârșitul anului trecut, Curtea de Apel Suceava a dispus extrădarea lui Eusebiu Valentin Ciornei, care era căutat de autoritățile italiene pentru comiterea mai mult furturi din centrele comerciale.

Vara trecută, polițiștii din Pordenone au destructurat o organizație transnațională care opera pe raza mai multor localități din peninsulă, membrii grupării fiind specializați în furturi din centre comerciale. Carabinierii italieni au reușit atunci să pună mâna pe patru români care au comis furturi în provinciile Pordenone și Veneția. Pentru a-i reține pe infractori, polițiștii italieni au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă.  

În noaptea de 7 spre 8 martie 2018, aceștia au dat o spargere la magazinul „Zanetti” din Pordenone, în care sunt comercializate telefoane și produse electronice. Hoții au spart ușa clădirii cu mașina, iar din interior au sustras telefoane mobile smartphone în valoare de circa 42.000 de euro.

Jurnaliștii de la Il Friuli au arătat că principalii capi ai grupării erau frații Iulian Poamă Neagră și Claudiu Poamă Neagră. Cei doi au fost prinși în timp ce se deplasau cu un autoturism Audi A8, vehicul căutat în vederea confiscări. Aceștia urmau să se întâlnească cu Antonel Hrițcu și Eusebiu Valentin Ciornei pentru a pune la cale un nou furt.

Sursa foto: www.ilfriuli.it

Adauga comentariu