Un sucevean a rămas fără telefonul mobil după ce le-a făcut cinste cu băuturi alcoolice unor necunoscuți prin zona Areni

Ieri, pe la ora 13.00, I.B. (36 de ani), din comuna Ipotești, s-a dus la Poliție și a anunțată că i s-a furat telefonul în seara de 29 spre 30 august 2020.

În seara respectivă, bărbatul a consumat băuturi alcoolice în barul denumit „Green Zone Lounge”, de vis-a-vis de Primăria Suceava. După ce a părăsit localul menționat, acesta s-a dus până la magazinul „Tavi” de pe strada Alexandru cel Bun, unde a intrat în vorbă cu trei persoane necunoscute. I.B. a cumpărat băuturi alcoolice și s-a dus în spatele magazinului „Tavi” unde a consumat băuturile împreună cu cei trei indivizi.

La un moment dat, unul dintre necunoscuți i-a solicitat bărbatului să pună muzică de pe telefonul mobil, iar cel din urmă a fost de acord. Pe urmă, pe la ora 00.00, I.B. a spus că se duce acasă, iar noile cunoștințe s-au oferit să-l conducă până în parcul „3 bărboși” din oraș, de unde bărbatul ar fi urmat să ia un taxi și să meargă acasă.

În timp ce toți patru se îndreptau spre parcul „3 bărboși” mergând pe strada Alexandru cel Bun și Bulevardul 1 Mai, individul care avea telefonul lui I.B. în mână a spus că are nevoi fiziologice îndepărtându-se de grup. După scurt timp, ceilalți doi necunoscuți au spus că se duc să-l caute pe cel dintâi. I.B. a stat și i-a așteptat pe cei trei indivizi să se întoarcă, dar aceștia nu au mai revenit, iar bărbatul a rămas fără telefonul mobil, marca Huawei, în valoare de circa 500 de lei.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt calificat”.

Adauga comentariu