Un sucevean s-a înjunghiat cu un cuțit în abdomen după ce i s-a întrerupt curentul pentru că a încercat să se sinucidă introducând o sârmă în priză

Ieri, în jurul orei 16.30, o femeie din municipiul Suceava a sunat la 112 pentru a anunțat faptul că soțul său a încercat să se sinucidă înjunghiindu-se cu un cuțit.

Când la fața locului a ajuns echipajul SAJ, bărbatul în vârstă de 50 de ani era conștient și avea o tăietură în zona abdomenului. Acestuia i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului.

Victima a evitat să spună care este motivul care l-a determinat să încerce să se sinucidă, dar a spus că înainte de a se înjunghia a încercat să se sinucidă introducând o sârmă într-una dintre prize. În momentul în care a introdus sârma în priză s-a declanșat siguranța electrică și a întrerupt curentul. Pe urmă, bărbatul a pus mâna pe un cuțit din bucătărie și s-a autoînjunghiat.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Suceava pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate. La unitatea spitalicească a fost diagnosticat cu „plagă înjunghiată abdominală”.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Comentarii

Baluba

16.09.2021 22:52
Vointa omului trebuie respectata iar persistentza in acest sens e laudabila. Suceava...

Adauga comentariu