Un sucevean s-a trezit că a bătut un cerșetor după ce i-a cumpărat apă și bere

Noaptea trecută, la ora 00.19, Ioan Z. (37 de ani), din Fălticeni, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că a fost victima unei agresiuni, pe raza municipiului Suceava.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au găsit pe reclamant, care a declarat faptul că, în jurul orei 00.00, în timp ce se afla în fața unui magazin non – stop de pe strada Aleea Lalelelor din Suceava, a fost lovit de mai multe ori în zona feței de către o persoană necunoscută.

La scurt timp, în zonă a fost găsit Adrian D. (36 de ani), localnic, care a fost indicat de către apelant ca fiind autorul agresiunii. Acesta din urmă a declarat faptul că în jurul orei 00.00 s-a deplasat de acasă la magazinul non-stop pentru a cumpăra mai multe produse. Cu această ocazie, l-a observat pe Ioan Z. în fața magazinului apelând la mila trecătorilor, astfel că i-a cumpărat o sticlă cu apă și o doză de bere.

Totodată, suceveanul a precizat că nu a avut nici un conflict cu Ioan Z. și nu l-a agresat în nici un fel, acesta fiind deja lovit în zona feței în momentul când l-a văzut pentru prima dată în fața magazinului.

Ioan Z. a declarat faptul că dorește să depună plângere împotriva lui Adrian D., în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Adauga comentariu