Un sucevean a șantajat o tânără cu poze intime pentru a o forța să întrețină relații sexuale cu el

Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița îl cercetează pe un sucevean de 24 de ani pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, hărțuire și șantaj.

La începutul acestui an, o tânără de 25 de ani, din comuna bistrițeană Chiociș, a depus o plângere la Poliție prin care reclama că suceveanul o șantaja prin intermediul unor mesaje. Acesta o amenința că va face publice mai multe fotografii în care fata apare în ipostaze intime dacă nu va întreține relații sexuale cu el. Individul a intrat în posesia pozelor după ce bistrițeanca i-a împrumutat un laptop, pe care imaginile erau stocate.

„La data de 21 ianuarie a.c., o tânără, de 25 de ani, din Chiochiș a sesizat polițiștii cu privire la faptul că ar fi victima infracțiunilor de amenințare, hărțuire și șantaj. Astfel, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au stabilit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din județul Suceava, pe care l-ar fi cunoscut în municipiul Bistrița, ar fi amenințat-o, prin intermediul unor mesaje, că face publice niște fotografii cu tânăra, unele în ipostaze intime și pe care acesta le-a obținut după ce femeia i-ar fi împrumutat laptopul personal. De asemenea, tânăra ar fi primit mai multe mesaje de amenințare, toate menite să o convingă să aibă o relație cu acesta”, se arată într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii bistrițeni au reușit să-l prindă pe sucevean după 10 luni de zile de la momentul în care au primit plângerea. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost eliberat sub control judiciar.

„Ca urmare a  cercetărilor efectuate până în prezent, la data de 6 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului și l-au introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și hărțuire”, au mai arătat polițiștii bistrițeni.

Sursa foto: www.newsincyprus.com

Adauga comentariu