Un sucevean în scaun cu rotile a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pentru că și-a înjunghiat fratele cu un briceag

Tribunalul Suceava l-a condamnat pe Ștefan Ovidiu Lahman la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” raportată la infracțiunea de „tentativă la omor”.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Totul a pornit din anul 2020, când fratele inculpatului l-a vizitat pe Ștefan Ovidiu Lahman. Pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, între cei doi a izbucnit un scandal, în urma căruia Ștefan Ovidiu Lahman a pus mâna pe un briceag și și-a înjunghiat fratele de mai multe ori.

În urma acestei altercații, victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava. Atunci cadrele medicale au stabilit faptul că bărbatul are nevoie de 22 - 25 de zile de îngrijiri medicale. 

Agresorul este un bărbat care suferă de un handicap locomotor, motiv pentru care se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile. În această ipostază se afla acesta și în momentul în care și-a înjunghiat fratele. 

 

Adauga comentariu