Un sucevean va fi extrădat în Marea Britanie, unde este acuzat că și-ar fi hărțuit sexual colegele de muncă

Curtea de Apel Suceava a admis cererea de executare a mandatului european de arestare emis, la data 16 octombrie 2019, de Curtea de Magistrați din Maidstone, Marea Britanie și a dispus predarea persoanei solicitate Petru Suduc (47 de ani), din comuna Preutești, autorităților judiciare britanice.

Ieri, Poliția municipiului Fălticeni a primit mandatul european de arestare emis de autoritățile din Marea Britanie – Curtea de Magistrați din Maidstone pe numele lui Petru Suduc pentru infracțiuni de agresiune sexuală

În baza mandatului, polițiștii din Fălticeni l-au depistat pe bărbat la SC MOTEXCO SRL din municipiul Fălticeni, unde acesta se afla la locul de muncă, fiind angajat al societății.

Petru Suduc a fost preluat de o escortă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

În baza semnalării emise de autoritățile din Marea Britanie, pe numele persoanei solicitate, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Petru Suduc a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

Conform informațiilor obținute de reporterii Ziar de Suceava, Petru Suduc este acuzat că în timp ce lucra în Marea Britanie și-a fi hărțuit sexual colegele de muncă. Acesta este și motivul pentru care suceveanul a fost concediat și nevoit să revină în țară.

Comentarii

Solo

13.12.2019 08:44

Au făcut fetele contestație la prestație?

Adauga comentariu