Un sucevean în vârstă de 21 de ani a murit după ce o căprioară a fost proiectată în mașina sa. Nefericitul eveniment s-a petrecut în Germania

Andrei Andrișoaia, un sucevean în vârstă de 21 de ani, din localitatea Bogdănești, a murit duminică după-amiază pe autostrada federală 5 lângă Redefin, landul Mecklenburg-Pomerania Inferioară, Germania. 

Tragedia a avut loc după ce o căprioară a intrat în mașina în care se afla Andrei pe locul din dreapta. Se pare că animalele sălbatice au traversat brusc drumul, iar șoferul din față nu a mai avut timp să frâneze, lovind puternic una dintre căprioare. Animalul a zburat pur și simplu și a intrat prin parbriz în mașina în care era Andrei. 

Medicii ajunși la fața locului nu au mai avut ce să facă pentru Andrei, el fiind declarat mort la fața locului. Șoferul și alt pasager au fost preluați cu răni grave și în stare de șoc. 

Poliția estimează prejudiciul la cel puțin 17.000 de euro. Drumul principal a fost complet închis timp de aproximativ două ore și jumătate pentru salvare.

sursa material: stiridiaspora.ro

Adauga comentariu