Un sucevean în vârstă de 63 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a bătut soția și nu a respectat ordinul de protecție provizoriu emis împotriva lui

Ieri, Petru Dorel Maga (63 de ani), din municipiul Suceava, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava după ce și-a bătut soția, a amenințat-o cu acte de violență și a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis pe numele său.

Povestea a început la data de 7 noiembrie 2021, când Petru Dorel Maga și-a bătut soția și a amenințat-o că o va bate și mai tare.

La data de 8 noiembrie femeia le-a solicitat polițiștilor să emită un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului său. Așadar, oamenii legii au completat formularul privind evaluarea riscului asupra victimei și au emis ordinul de protecție solicitat, considerând că bărbatul reprezintă un pericol pentru femeie.

Petru Dorel Maga și-a vizitat din nou soția pentru a face scandal la data de 13 noiembrie 2021. Atunci, conform polițiștilor bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu, motiv pentru care a început urmărirea penală față de individ. La data de 13 noiembrie se pare că bărbatul doar făcea scandal în apropierea locuinței soției sale, fără a o agresa fizic.

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu