Un sucevean a vrut să plece la război după ce s-a certat cu nevasta. Polițiștii l-au prins beat și fără permis la volanul mașinii

Un bărbat din Suceava s-a hotărât să plece la război, după ce a băut câteva pahare și s-a certat și cu soția. Acesta a ajuns în Vama Siret cu mașina, iar odată oprit de polițiști, a început să se destăinuie.

Supărat pe soție și orbit de aburii alcoolului, un sucevean a ajuns în Vama Siret cu intenția de a trece frontiera în Ucraina pentru a se înrola în armată. Puțin derutat, bărbatul a fost oprit de polițiști, unde și-a povestit oful. În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că suceveanul, nu deține permis de conducere și se află și sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cum dorința de a merge la război, ardea puternic în sufletul omului, bărbatul i-a întrebat pe polițiști dacă poate merge pe front după proba de sânge, iar ulterior va reveni. Din păcate pentru el, suceveanul s-a ales doar cu dosar penal.

Sursă material + foto: www.aloiasi.ro

Adauga comentariu