Un tânăr a ajuns în arest după ce a furat o carte de rugăciuni, două bibelouri și câteva garnije din lemn sculptate

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a ajuns în arestul IPJ Suceava, fiind reținut pentru 24 de ore, după ce a furat șase garnije din lemn sculptate, o carte de rugăciuni, o cutie pentru bijuterii și două bibelouri dintr-o locuință din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Prejudiciul creat a fost estimat la circa 700 de lei. Tânărul a fost ajutat de către un alt individ care a stat de pază în timp ce L.I.F. fura obiectele menționate. Cel de-al doilea individ are 18 ani.

Judecătorii din Câmpulung Moldovenesc au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de L.I.F. (21 de ani) pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”. Aceasta va intra în vigoare după expirarea celor 24 de ore de reținere.

„La data de 27.01.2021, în jurul orelor 20.00, inculpatul L.I.F. a pătruns prin escaladarea unui geam, în locuința persoanei vătămate, situată în municipiul Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, din interiorul căreia a sustras 6 garnije din lemn de culoare maro cu elemente sculptate, o carte de rugăciuni, o cutie pentru bijuterii și două bibelouri, prejudiciul fiind de aproximativ 700 de lei, timp în care inculpatul R.A.F. (n.r. - 18 ani) îi asigura paza pentru a nu fi surprins de alte persoane.

„Precizăm faptul că până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare, inculpatul de bucură de prezumţia de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

IMAGINEA ESTE INFORMATIVĂ. ÎN FOTOGRAFIE NU ESTE CARTEA FURATĂ.

sursa foto: Youtube

Adauga comentariu