Un tânăr a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce și-a tâlhărit mama pentru că i-a stricat telefonul

Ieri dimineață, pe la ora 06.30, o femeie din comuna Pojorâta a fost lovită de către fiul său, Constantin Zavaschi Beghean (22 de ani), care ulterior i-ar furat femeii dintr-un sertar circa 2.000 de lei.

Victima a anunțat Poliția despre acest eveniment, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie” și au început cercetările în această privință.

În urma evenimentului, Constantin Zavaschi Beghean s-a urcat într-un tren ce se îndrepta dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Suceava.

Se pare că, în dimineața cu pricina, între femeie și fiul acesteia a izbucnit un conflict spontat pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Motivul scandalului ar fi acela că femeia folosea telefonul fiului său, iar la un moment dat a scăpat telefonul pe pardoseală și display-ul dispozitivului s-a crăpat. Văzând că telefonul său a fost stricat, tânărul s-a enervat, a luat mobilul din mâinile mamei sale, a introdus cartela sa telefonică și a furat dintr-o comodă suma de 1.850 de lei. Femeia a încercat să îl oprească pe fiul său, dar cel din urmă a împins-o, iar femeia s-a dezechilibrat și a căzut. Pe urmă individul a plecat de acasă împreună cu fratele său în vârstă de 16 ani. Cei doi s-au deplasat până în orașul Gura Humorului cu un tren, iar pe urmă au luat un taxi și au mers în comuna Voitinel, la domiciliul lui Constantin Zavaschi Beghean.

Polițiștii l-au găsit pe individ la domiciliul său din comuna Voitinel. Acesta a fost controlat corporal, iar asupra sa a fost găsită suma de 796 de lei și 170 de euro, precum și telefonul mobil de la care a pornit scandalul. Bunurile menționate au fost ridicate de polițiști.

În baza unui mandat de aducere, tânărul a fost dus la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar ulterior a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

Astăzi, Constantin Zavaschi Beghean va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

 

           

Adauga comentariu