Un tânăr a ajuns în Arestul Poliției după ce s-a urcat fără permis la volanul unei mașini, a produs o tamponare și a fugit de la locul accidentului

La data de 15 ianuarie 2020, polițiștii din Ipotești s-au sesizat din oficiu despre faptul, în noaptea de 8 spre 9 ianuarie a.c., pe la ora 00.00, Florin Ciberec (27 de ani), din comuna Ipotești, în timp ce conducea autoturismul Opel Corsa pe un drum neclasificat din localitatea de domiciliu, în zona denumită popular Iazuri Ipotești, a acroșat autoturismul Ford Galaxy condus de Maria S., localnică. În urma impactului au  rezultat pagube materiale, iar tânărul a plecat de la fața locului.

Cu ocazia verificărilor făcute în bazele de date ale Poliției Române a rezultat faptul că Florin Ciberec nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Ieri, în urma probelor administrate de polițiști la dosar, s-a dispus reţinerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Suceava.

Tânărul urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Suceava cu propunerea luării unei măsuri privative de libertate.

În acest caz sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Adauga comentariu