Un tânăr a ajuns la Psihiatrie după ce și-a mințit tatăl că ar fi băut antigel

La data de 4 iulie 2020, la ora 20.43, polițiștii din Frasin au fost anunțați prin 112 de către un bărbat din localitatea Stulpicani despre faptul că fiul său ar fi băut antigel.

Din verificările făcute de agenți s-a stabilit că, în jurul orei 20.10, George B. (24 ani), după ce a consumat alcool a plecat din locuință și s-a deplasat la autoturismul său, unde a fost găsit de tatăl său căruia i-a spus că ar fi consumat antigel, părintele apelând la 112 și solicitând deplasarea unei ambulanțe.

Până la sosirea ambulanței, tânărul a fugit de acasău, fiind depistat în apropierea locuinței și preluat de echipajul SAJ Gura Humorului sosit la fața locului și transportat la Secția urgențe a Spitalului Gura Humorului pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde s-a constatat faptul că acesta nu a consumat antigel, ci doar alcool în exces și în urma examinării medicale s-a stabilit diagnosticul „episod psihotic acut”, iar de aici a fost triat către Spitalul de boli psihiatrice Câmpulung Moldovenesc, pentru continuarea investigațiilor medicale și tratament de specialitate.       

Adauga comentariu