Un tânăr a ajuns la spital cu picioarele rupte după o glumă proastă

Ieri, în jurul orei 14.00, polițiștii din Vatra Dornei au fost anunțați de către personalul Spitalului Vatra Dornei, despre faptul că la unitatea spitalicească a ajuns un tânăr care a declarat că a fost călcat de o mașină.  Autoturismul care l-ar fi accidentat pe băiatul în vârstă de 17 ani, a părăsit locul accidentului.

Marinel – Mihai M., din comuna Poiana Stampei, a declarat că în jurul orei 13.30, în timp ce traversa un drum, în dreptul parcului comunal din localitatea Dorna Candrenilor, a fost lovit de către o mașină al cărei șofer a fugit de la fața locului.

Tânărul a spus că mașina era de culoare albastră, neoferind mai multe detalii. Deoarece adolescentul părea nesincer, oamenii legii au cercetat așa-zisul loc al incidentului. Așadar, după ce polițiștii au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, au constatat că nu a avut loc nici un accident.

Următorul pas a fost audierea persoanei care l-a transporatat pe băiat la spital. Florinela Candrea, în vârstă de 18 ani, din comuna Poiana Stampei a recunoscut faptul că ea se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, pe o alee din parcul comunal Dorna Candrenilor. La un moment dat, Marinel – Mihai M. s-a urcat pe capota din față a mașinii, a căzut, iar pe urmă a fost călcat cu roata peste picioare.

Mărturisirile fetei au fost confirmate și de către un martor, dar și de către victimă.

Deoarece evenimentul a avut loc pe o alee din parc, alee închisă circulației publice, acesta nu a fost considerat ca fiind un accident de circulație.

Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde a primit îngrijiri medicale. Acolo tânărul a primit diagnosticul de „fractură femur stâng, plăgi multiple excoriate”. Pe urmă, victima a fost transferată la Spitalul Județean Suceava.

Tânăra aflată la volanul mașinii, cât și Marinel au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Ambilor li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

sursa foto: ziare.com

Adauga comentariu