Un tânăr a bătut-o pe soacra sa și i-a distrus bunurile din casă până când l-a luat somnul. Individul s-a supărat pentru că nu a găsit-o pe soția lui acasă

La data de 12 decembrie 2021, pe la ora 04.00, Adrian C. (30 de ani) fiind beat s-a deplasat la locuința soției sale, în vârstă de 49 de ani, din comuna Fântânele, pentru a purta o discuție. Deoarece femeia nu era acasă, bărbatul s-a enervat și a început să facă scandal și să o certe pe mamei soției sale, în vârstă de 73 de ani.

În timpul scandalului, individul a lovit-o pe bătrână cu pumnul în zona capului, iar pe urmă a provocat mai multe distrugeri în locuința respectivă. Acesta a distrus un frigider, o ușă de interior și un dulap de bucătărie. După toată această demonstrație, Adrian C. a fost stors de puteri, motiv pentru care a adormit în respectiva casă.

Atunci, bunica soției lui Adrian C. a profitat de moment și a sunat la 112 pentru a sesiza cele petrecute.

În urma agresiunii, soacra agresorului nu a dorit să depună plângere față de individ. La fața locului a intervenit un echipaj de ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale femeii. Polițiștii au completat formularul de evaluare al riscului privind emiterea unui ordin de protecție provizoriu, dar în urma rezultatul s-a stabilit faptul că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

Scandalagiul și soția sa sunt căsătoriți din anul 2018. În acest timp, cei doi au făcut împreună un copil, respectiv o fetiță care are în prezent trei ani. În ultima perioadă, între cei doi au început să apară unele neînțelegeri pe fondul infidelității din partea femeii, motiv pentru care cei doi au introdus acțiune de divorț la Judecătoria Suceava, cauză care însă se află pe rolul Instanței de Judecată.

Adrian C. s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violare de domiciliu”, „violență în familie” și „distrugere”.

 

 

Adauga comentariu