Un tânăr beat și fudul și-a luat bătaie pentru că i-a cerut numărul de telefon unei vânzătoare din sat. Polițiștii l-au amendat pe amorezat cu 3.500 de lei

Ieri, în jurul orei 21.00, Vasile Bodnariuc (20 de ani), din comuna Izvoarele Sucevei, a apelat serviciul 112 pentru a anunța că a fost bătut într-un magazin din satul Argel.

După producerea evenimentului, tânărul a ieșit in respectivul magazin și a luat-o la pas către localitatea Brodina de Jos. În timp ce oamenii legii îl căutau, individul nu știa să le explice polițiștilor unde se află exact. După ce polițiștii au patrulat prin zonă, l-au identificat într-un sfârșit pe apelant.

Vasile Bodnariuc prezenta urme vizibile de agresiune, având nasul spart. Acesta se afla în stare avansată de ebrietate și abia vorbea. Tânărul a spus că, pe la ora 20.45, în timp ce se afla într-un magazin din satul Argel, a fost bătut de un bărbat pentru că i-a cerut numărul de telefon al vânzătoarei. Victima a susținut că nu îl cunoaște pe agresor și nu știe nici care este denumirea magazinului. Până la urmă, Vasile Bodnariuc și-a amintit denumirea dată de localnici magazinului, respectiv „La ziduri”.

Din cauza stării de ebrietate, tânărul nu a știut să explice cum se poate ajunge la magazinul în care și-a luat bătaie.

Victima nu a solicitat intervenția ambulanței pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Deoarece tânărul bătut și beat nu purta mască de protecție, oamenii legii i-au aplicat acestuia o amendă în valoare de 2.500 de lei. Tânărul a fost amendat cu încă 1.000 de lei pentru că i-a înjurat pe polițiști în spațiul public.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Adauga comentariu