Un tânăr care conducea beat o mașină a fost reținut pentru 24 de ore după ce a folosit identitatea altcuiva

La data de 8 octombrie 2021, Nicolai Moldovan (21 de ani), din comuna Valea Moldovei, a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”. Pe urmă a fost dispună măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de inculpat.

La data de 6 octombrie 2021, în jurul orei 01.00, un echipaj de poliție care se afla în patrulare pe raza satului Mironu, comuna Valea Moldovei, l-a oprit pe Nicolai Moldovan, care conducea un autoturism marca Ford Galaxy.

Bărbatului i s-au solicitat documentele sale și ale mașinii. Individul le-a spus polițiștilor că nu are permisul de conducere și buletinul asupra sa, dar le-a prezentat documentele mașinii și a susținut că se numește C.C.T., persoană care are permis de conducere.

Deoarece mirosea a alcool, individul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii aveau suspiciuni cu privire la indentitatea individului, iar în urma mai multor verificări au constatat faptul că individul a mințit cu privire la indentitatea sa. Pe urmă, oamenii legii au aflat că Nicolai Moldovan nu are permis de conducere.

Conform probelor de sânge, îmbibația alcoolică era de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

                           

Adauga comentariu