Un tânăr care a dat de gustul furatului a fost reținut pentru 24 de ore. Individul a sustras aparate de tuns în valoare de 500 de lei și le vindea cu 100 de lei

Ieri, pe la ora 14.00, polițiștii din Burdujeni au fost anunțați de către agentul de pază de la magazinul Media Galaxy, din incinta Shopping City Suceava cu privire la faptul că a observat un tânăr care a furat zilele trecute mai multe bunuri.

 

Paznicul le-a spus polițiștilor că în magazin se află un individ care, la data de 20 februarie 2022, a furat două aparate de tuns în valoare de circa 500 de lei. Oamenii legii au pus mâna pe Ionuț Văcaru (20 de ani), din municipiul Suceava. Acesta le-a spus polițiștilor că la data de 20 februarie 2022 a intrat în magazinul Media Galaxy și a luat de pe raft două aparate de tuns, le-a pus în bagajul pe care îl avea asupra sa și a trecut de casele de marcat, fără a achita produsele. Pe urmă, tânărul a vândut aparatele în cartierul Burdujeni contra sumei de 100 de lei.

Deoarece individul avea un comportament suspect, oamenii legii i-au controlat bagajul. În interior se afla o pereche de pantaloni de trening, în valoare de 84,90 de lei, și o geacă neagră, în valoare de 155 lei. Tânărul a recunoscut că obiectele vestimentare le-a furat cu 10 minute înainte din magazinul New Yorker. Acesta le-a rupt sigiliile de siguranță, le-a pus în bagaj și a ieșit din magazin fără a le plăti.

 

 

Obiectele vestimentare au fost restituite magazinului în cauză.

 

Pe numele lui Ionuț Văcaru a fost întocmit un dosar penal pentru furt.

 

În plus, pentru furturile comise, individul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava. Astăzi, 24 februarie 2022, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea luării unei măsuri preventive față de acesta.

 

Adauga comentariu