Un tânăr care mergea pe jos continuu de trei zile a furat o bicicleta din parcarea Kaufland-ului din Vatra Dornei. Acesta s-a pornit din Prundu Bârgăului și voia să ajungă la Horodniceni

Ieri, în jurul orei 14.00, un adolescent în vârstă de 15 ani, din municipiul Vatra Dornei a avut neplăcerea de a observa că i-a dispărut bicicleta pe care o parcase lângă un pilon de metal din fața supermarket-ului Kaufland. Tânărul și-a lăsat bicicleta în locul menționat pentru a cumpăra mâncare de la Grill Kaufland. După circa 10 minute, cât a stat la coadă și a luat comanda, bicicleta adolescentului a fost furată. 

Victima a sunat la 112 și a anunțat cele întâmplate.

După aproximativ o oră, un echipaj de poliție l-a găsit pe hoț în satul Mestecăniș, pe raza comunei Iacobeni, în timp ce se deplasa cu bicicleta furată. Făptașul este Anton M. (25 de ani), din comuna Horodniceni.

Individul a fost întrebat cu privire la motivul prezenței sale în zonă, moment în care hoțul a spus că de trei zile merge pe jos, venind din comuna Prundu Bârgăului, județul Bistrița și îndreptându-se spre domiciliul său. Acesta a recunoscut că a furat bicicleta pentru a ajunge mai repede acasă.

Bicicleta s-a fost predată adolescentului de 15 ani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt”.

Adauga comentariu