Un tânăr, care s-a cocoțat pe o statuie din Rădăuți în toiul nopții, a dat cu fața de pământ după ce a căzut de la circa patru metri înălțime

La data de 29 iulie 2020, în jurul orei 03.30, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că o persoană a căzut de pe o statuie din municipiul Rădăuți.

În ziua de 28 iulie 2020, C.D. (19 ani), din comuna Bosanci, s-a plimbat cu trei prieteni din comuna Sucevița. Aceștia voiau să viziteze zona numită „La Palma”.

La întoarcere către localitatea de domiciliu, în jurul orei 03.25, cele patru persoane s-au oprit în centrul municipiului Rădăuți, respectiv în parcul unde era amplasată statuia ecvestră a domnitorului Bogdan Vodă pentru a face fotografii. La un moment dat, C.D. s-a urcat pe statuia menționată, la o înălțime de aproximativ patru metri. La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat și a căzut.

Tânărul a fost preluat de către o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. La spital victima a fost diagnosticată cu „fractură pumn, traumatism facial”.

sursa foto: destepti.ro

Adauga comentariu