Un tânăr, care s-a dus la RCS RDS să rezilieze un contract, a fost amendat pentru că nu purta mască de protecție. Individul susținea că masca de protecție nu îl protejează de coronavirus

Ieri, în jurul orei 11.30, o angajată de la RCS RDS, de la un sediu din cartierul Obcini, a sunat la 112 pentru a anunța faptul că un bărbat refuză să poarte mască de protecție în incinta punctului de lucru.

Bogdan R. (27 de ani) s-a dus la sediul celor de la RCS RDS pentru a rezilia un contract. Individul a intrat în punctul de lucru fără a purta mască de protecție. O angajată a sunat la 112 după ce a văzut că bărbatul nu vrea să își pună mască de protecție, deși aceasta l-a rugat în repetate rânduri să nu stea fără mască.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție. Bogdan R. le-a spus oamenilor legii că el nu vrea să poarte mască de protecție deoarece consideră că nu-l poate proteja de coronavirus și nu are de gând să respecte legislaţia în vigoare privind măsurile de prevenire şi combatere a acesteia, deoarece o consideră neconstituţională.

Bărbatu la fost amendat cu 500 de lei și a fost îndrumat să respecte legislaţia în vigoare.

Adauga comentariu