Un tânăr care se plimba cu două pachete de țigări în chiloți a ajuns în arestul IPJ Suceava. Individul și un prieten de-al lui au dat spargere la un magazin

În seara de 15 spre 16 februarie 2020, în jurul orei 03.00, reprezentanții RPG Rădăuți au anunțat Poliția despre faptul că a fost declanșată alarma unei societăți comerciale din comuna Marginea.

La fața locului s-a observat că persoane neidentificate au folosit un levier și un ciocan cu care au spart sticla de la ușa de acces în unitate. Indivizii au intrat în magazinul respectiv de unde au furat vreo 100 de lei, mai multe pachete de țigări și mai multe sticle de băuturi alcoolice. Pe urmă hoții au ieșit din magazin și s-au făcut dispăruți.

După ce au fost vizionate imaginile s-a stabilit că hoții sunt doi bărbați cu vârstele de aproximativ 17 - 20 de ani.

Pe la ora 03.30, în apropierea Primăriei din Marginea a fost identificat Nicolae C. (16 ani), localnic. Acesta era îmbrăcat cu o geacă asemănătoare cu cea a unuia dintre hoți. Tânărul era rănit la degetul mic al mâinii stângi.

Nicolae C. a fost supus unui control corporal în urma căruia s-au găsit asupra sa un pachet de țigări „Winston”, în șosete avea un pachet de țigări „Viceroy”, în chiloți avea două pachete de țigări „Viceroy” și 59 de lei. Despre bunurile găsite asupra sa, tânărul a spus că le-a furat din magazinul SC Fargama SRL.

Pe urmă s-a aflat și identitatea celuilalt hoț, respectiv Valentin R. (21 de ani), din Marginea. Acesta a fost găsit acasă.

Cei doi hoți au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în arestul IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt calificat”.

Adauga comentariu