Un tânăr care suferă de depresie a băut jumătate de litru de antigel

La data de 2 iulie 2021, la ora 13.53, Poliţia municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Maria I., din municipiul Suceava, despre faptul că în timp ce se afla în zona blocului T96 de pe bulevardul George Enescu, fiul ei, Andrei B. (27 de ani), a băut o jumătate de litru de antigel.

La UPU Suceava a fost găsit Andrei B., care era conștient și care a declarat verbal că suferă de depresie de mai mulți ani și a mai avut tentative de sinucidere în trecut. În legătură cu ceea ce s-a întâmplat în ziua de 2 iulie a.c., acesta a precizat faptul că, în jurul orei 13.30, a mers la un magazin de la parterul blocului T96 de pe bulevardul George Enescu, a cumpărat o sticlă de un litru de antigel, după care s-a deplasat în spatele aceluiași bloc și a băut aproximativ o jumătate de litru de antigel, cu gândul de a se sinucide.

Medicii din cadrul UPU i-au fost pus lui Andrei B. diagnosticul preliminar „ingestie voluntară antigel”, urmând să rămână internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu