Un tânăr, care susține că este proprietarul mașinii fotografiate lânga ușa de acces în Iulius Mall, încearcă să se scuze spunând că „vremea ar fi fost extrem de proastă”

Ieri, un autoturism marca Volkswagen Golf a fost surprins în timp ce staționa în fața ușii de acces în complexul comercial Iulius Mall Suceava.

Autoturismul a fost fotografiat, iar imaginea a fost distribuită pe Facebook. 

Trebuie menționat faptul că locul în care a fost surprins autoturismul în cauză este o zonă pietonală, iar accesul mașinilor este restricționat.

La scurt timp după ce jurnalistul Dinu Zară a distribuit și el fotografia de mai sus pe pagina sa de Facebook, în secțiunea de comentarii și-a făcut apariția un tânăr care susținea că mașina din imagine este a lui. Cel din urmă s-a arătat profund nemulțumit de faptul că fotografia în care apare mașina sa staționând în bătaie de joc în fața mall-ului a devenit virală pe Facebook.

Robert, băiatul care susține că autoturismul din fotografie este al lui, i-a dat un comentariu jurnalistului Dinu Zară prin care i-a spus: „Dețin mașina, aceasta a fost împrumutată unei persoane din familie. Am înțeles de la dansul ca vremea ar fi fost extrem de proasta iar acesta a ...”.

Pe urmă, tânărului l-a abordat pe jurnalist în privat, încercând să negocieze ștergerea fotografiei sau blurarea numărului de înmatriculare.

Văzând că nu-l impresionează pe Dinu Zară, Robert a încercat să se răzbune pe jurnalist, așa cum a crezut. Acesta a făcut o postare pe Facebook prin care s-a plâns că nu a primit de la jurnalist ceea ce i-a cerut.

!!!SCUZELE LUI ROBERT!!!

SCUZA I: „Dețin mașina, aceasta a fost împrumutată unei persoane din familie. Am înțeles de la dansul ca vremea ar fi fost extrem de proasta”.

SCUZA II: „Mașina a fost împrumutată unui prieten mai neandertal, iar acesta având copil loc și vremea nefiind favorabilă, a încercat să se ferească”.

Cel mai probabil tânărul a cărui mașina a fost surprinsă „odihnindu-se” în ușa mall-ului a scăpat neamendat.

Adauga comentariu