Un tânăr, care trebuia să stea în carantină, s-a ales cu dosar penal după ce s-a îmbătat. Individul l-a bătut pe tatăl său și pe un vecin în vârstă de 78 de ani

Ieri, pe la ora 18.30, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Slatina, nu a mai suportat scandalul și agresiunile fiului său, motiv pentru care a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

Înaintea apelului, Florin Alin Scutelnicu (20 de ani), din comuna Slatina, s-a îmbătat și și-a agresat fizic tatăl. Mai exact, tânărul l-a prins pe tatăl său cu mâinile de pulover, în zona pieptului, și l-a trântit pe bărbat pe pământ. În urma acestei agresiuni, victima nu a necesitat îngrijiri medicale.

Pe urmă, în vizorul tânărului a intrat și un vecin în vârstă de 78 de ani. În acest caz, Scutelnicu a intrat fără drept în curtea vecinului și l-a agresat fizic și pe acesta.

După ce s-a întors în curtea tatălui său, scandalagiul a lovit cu pumnul ușa de acces în locuință. Astfel, individul a spart mai multe ochiuri de geam de la respectiva ușă.

 

La fața locului a intervenit la un moment dat un echipaj de poliție care l-a amendat cu 2.000 de lei pe scandalagiu pentru că nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „violența în familie”, „distrugerea”, „violarea de domiciliu” și „lovirea sau alte violențe”.

Adauga comentariu