Un tânăr care voia să își spele mașina s-a ales cu dosar penal. Polițiștii l-au încătușat după ce individul s-a împiedicat și a căzut

În seara de 19 spre 20 mai 2021, pe la ora 01.00, un echipaj de poliție care patrula pe raza comunei Vicovu de Jos a observat la o spălătorie de tip self-wash, din parcarea supermarket-ului „Profi”, un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Marea Britanie. Lângă respectiva mașină se afla un bărbat, care în momentul în care a văzut polițiștii a luat-o la fugă.

Oamenii legii au pornit în urmărirea individului. După circa 50 de metri, bărbatul s-a împiedicat și a căzut pe sol. Atunci, polițiștii l-au imobilizat și l-au încătușat.

Eduard Juravle (22 de ani), din comuna Straja, este tânărul care a încercat să fugă de polițiști. Acesta este posesor de permis de conducere, dar figurează cu permisul suspendat. Tânărul le-a spus polițiștilor că nu are asupra sa documentele mașinii. Juravle a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe urmă, acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru strabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul marca Audi A8 nu re poliță RCA de asigurare obligatorie valabilă. De asemenea, individul nu avea asupra sa certificatul de înmatriculare al mașinii. Pentru lipsa asigurării și a certificatului de înmatriculare, tânărul a fost amendat.

Polițiștii au reținut plăcuțele cu numărul de înmatriculare. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „conducere sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Comentarii

Ionuț

04.09.2021 08:41

Și cum vor demonstra ca el a condus?

Adauga comentariu